Företag tjanster

Vi är ett företag som specialiserar oss inom textilvård och detta har vi gjort sedan ett par år tillbaka. Våra kunder är både privatpersoner och företag. Vårt mål och vision är att alltid ha nöjda kunder / återkommande kunder som gärna vill rekommendera oss vidare.

Därav är vi motiverade att ge våra företags kunder den bästa möjliga service och bemötande, men inte minst, utföra ett professionellt arbete!

Vad innebär textilvård/möbeltvätt? Vi tar bort gamla orenligheter som textiler drar till sig under åren då man använder dem. Vi rengör de flesta textiler i ditt företag. Allt från möbler, heltäckningsmattor, textiler i båtar, bilar, lastbilar mm. Svåra fläckar, oönskade odörer eller bara en uppfräschning – det fixar vi!

Vi använder oss endast av miljövänliga medel och senaste tekniken inom rengöring av textiler. Vår passion är att ständigt utvecklas i detta ämne för att ge er den bästa professionella service.

Simons Möbeltvätt ger dig full garanti på att du blir nöjd med våra tjänster!

Vi åker gärna ut till ert företag (kostnadsfritt inom Malmö) för att se vad som finns att göra. Därefter får du en prissättning och vi avtalar en lämpligt datum för att utföra arbetet.

Vi erbjuder även ång tvätt och desinfekation med ånga!

 

Offert förfrågan:

Skicka ett mejl genom kontaktformuläret eller direkt till simonsmobeltvatt@gmail.com, du kan även ringa/sms:a 0760 890 920

Om du har ett mindre jobb tar vi gärna emot mejl eller sms med beskrivning på vad som finns att göra, samt bilder. Då är det enklare för oss att prissätta samt räkna ut arbetstiden när vi får all info samlad i ett meddelande.

Enklare för oss, smidigare för dig!

Detta behöver vi veta för att prissätta arbetet hos dig:

-        Sänd oss bilder på de möbler/textiler som skall rengöras

-        Odörer? Vad för sorts odörer är det?

-        Fläckar? Vad för sorts fläckar är det?

-        Berätta vart arbetet skall utföras.

Utifrån bilder och beskrivning vi fått från dig prissätter vi arbetet, beräknar arbetstid samt avtalar en läglig tid för utförande av arbetet hemma hos dig, eller på en annan anvisad plats.

Gratis utkörning inom hela Malmö. Utkörning utanför ….

Categories:

Not Found

Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.