Rengöring av SOFFGRUPP i SKINN – Chesterfield-stil med anilinskinn i Tygelsjö

Under detta uppdrag utfördes uppfräschning ’’regenerering’’ av en soffgrupp i läder (chesterfield stil soffa) tillverkad av ANILIN läder.

Arbetet bestod av att först rengöra sofforna med professionellt rengöringsmedel lämpligt för anilin läder. Sedan smordes sofforna in med ett impregnerande och fuktgivande medel avsedd för denna typ av läder.

 

Kunden hörde av sig till oss men var väldigt osäker på vem han skulle anställa för att utföra detta jobb pga det höga värdet på soffgruppen (50.000kr). Han önskade anställa ett företag som är specialister i detta området.

 

Till slut bestämde sig kunden för att anställa just oss Simon’s Möbeltvätt. Vi har väldigt stor erfarenhet av att rengöra värdefulla möbler (till och med värda över 100 000 kr). Ingen av våra kunder har ångrat sitt beslut att anställa just oss.

 

Vi hanterar kundens möbler som det vore våra egna 🙂 och för säkerhetsskäl använder vi bara de bästa dedikerade DYRA rengöringsmedel som är anpassade just till din möbel, vi använder oss av rätt tekniker beroende på vilket material som behandlas samt impregnerar alltid efter rengöring.

Effekten av följande arbete var ett perfekt resultat!

 

Kundens fru var väldigt nöjd – förr i tiden rengjorde hon möblerna själv men tyvärr tillåter inte hälsan längre att utföra denna typ av fysisk arbete. Vårt unga och hårt arbetande team hjälper dig gärna i ditt fall också 😉 Spara tid och arbete, om du behöver professionell rengöring av dina lädermöbler, skriv eller ringa, vi kommer vi så snart som möjligt! För snabbare prissättning och tid bokning – skicka bild på möblerna som skall rengöras och berätta vad det är för typ av skinn.

Comments are closed.