Möbeltvätt skyddar dig mot infektion!

Soffa är den mest omtyckta möbeln där vi spenderar mest tid tillsammans med familjen, framför tv:en eller bara för att vila. Men vi tänker oftast inte på hur mycket bakterier, kvalster och dam som faktiskt samlas i dessa möbler genom tiden.

Genom att beställa professionell möbeltvätt blir du av med fläckar, dam, bakterier och virus som genom tiden samlas och gror in i alla sorters textiler.

Tack vare professionell möbeltvätt kommer dina möbler inom några timmar få ett nytt liv.

Detta är en miljövänlig tjänst då vi använder skonsamma medel som inte är farliga för dig, dina barn eller dina djur. Möbeltvätt är även en besparing, då du undviker att spendera pengar på nya dyra möbler. Fördubbla eller till och med tre fördubbla livslängde på dina möbler med Simon’s Möbeltvätt!

Vi på Simon’s Möbeltvätt har flera års erfarenhet inom textiltvätt och har fått tusentals soffor, hörnsoffor, divansoffor, fåtöljer, kontorsstolar och många fler möbler att bli som nya efter vår tvätt.

Vi använder oss enbart av professionella medel anpassade efter material på möbeln (ull, alcantara, polyester, viskos, sammet osv). Vi kan alla textiler!

Simon’s Möbeltvätt är inte rädd för svåra fläckar så som matfläckar, kaffefläckar, rödvinfläckar, glöggfläckar, fettfläckar, oljefläckar, läppstift osv. Vi har medel för alla sorters fläckar.

Många möbler har avtagbar klädsel. Vi rekommenderar dock inte att tvätta textilen i tvättmaskin så som vissa ’’experter’’ rekommenderar på nätet. Det är lätt hänt att materialet krymper och då är det inget man kan rädda. Med vår professionella möbeltvätt behöver du inte ta den risken.

Vi på Simon’s Möbeltvätt är specialister inom tvätt av dyra design soffor. Är du en lycklig ägare till en lyxig sittgrupp har du kommit rätt. Vi tar hand om dina möbler med största försiktighet och anpassar rengörings metod efter material. Vi har bland annat tvättat hundratals BOLIA soffor med bästa resultat, EILERSEN soffor men även MIO soffor, ILVA soffor och många fler märken.

Bolia.com hörnsoffa före tvätt
Bolia.com hörnsoffa efter tvätt 🙂

Ta hand om din egen och din familjs hälsa och förhindra infektioner och allergier genom att beställa Simon’s Möbeltvätt som får dina möbler bli nya!

Comments are closed.