’’2 in 1’’ service – rengöring av hörnsoffa med divan av alcantara skinn + flytt städning

Just nu är vår ’’2 in 1’’ service en hit! Vi erbjuder städservice under ett och samma besök, under tiden som en person rengör soffan, städar 1-2 personer.

En mycket användbar tjänst när du tex. planerar att flytta in eller flytta ut – på en och samma tid rengörs dina möbler som din lägenhet eller hus städas. Du sparar tid och pengar!

Nyligen besökte vi en av våra kunder som hyrde ut sin lägenhet i andra hand för en tid. När han bestämde sig för att flytta tillbaka visade det sig att hyresgästerna och deras katt hade gjort en röra. Den okastrerade katten markerade hela lägenheten och bland annat kundens favorit soffa.

Hur får jag bort kattpiss från soffa???

 

Inget är omöjligt för oss, och vi var redo att agera snabbt i nödsituationen. Inom två dagar från att kunden hörde av sig till oss dök vi upp en onsdag morgon. Det tog ca 3 timmar att städa upp lägenheten på ca 45 kvm. Samtidigt som lägenheten städades, rengjordes hörnsoffan - utöver standard rengöringen togs katthår bort och lukten av katturin neutraliserades med hjälp av professionella medel.

När vi var klara ringde vi upp kunden som passade på att ordna sina ärenden på stan. När han kom hem blev han jätte nöjd och var överlycklig att soffan såg ut som ny och att kattlukten äntligen var borta.

Just det att se våra kunder nöjda efter vårt arbete gör att vi vill rycka ut i nöd och hjälpa Er!

Hälsningar till André! Vi rekommenderar oss i framtiden!

Comments are closed.